Home

Anunt colectiv pentru comunicare prin publicitate

Anunt colectiv comunicare prin publicitate somatii fiscale

Situatie salarii de baza functionari publici si personal din cadrul AS Primar Comuna Balta Doamnei

Decizii impunere 2018 Comuna Balta Doamnei

PROCES VERBAL COMPENSARI PERS FIZICE 2017

Anunt ocupare post vacant inspector specialitate compartiment financiar contabil

INFORMARE CATRE CETATENII COMUNEI BALTA DOAMNEI

In data de 13.05.2016, a fost publicat in mediul on line al ziarului Observatorul PH, http://www.observatorulph.ro/exclusiv/65927-revolta-la-baba-ana-islazul-comunal-ocupat-de-echipe-de-filmare , un articol cu titlu tendentios menit sa dezinformeze cetatenii cu privire la situatia islazului aflat la intrarea in comuna Balta Doamnei sat Curcubeul.

Dat fiind faptul ca, nu a existat o consultare prealabila a informatiilor privind situatia creeata, cu nici un reprezentant oficial al Primariei Comunei Balta Doamnei, va facem cunoscute urmatoarele aspect:

1.In spatele islazului sat Curcubeul, nu exista amplasat nici un solar in proprietatea vre unui cetatean din Comuna Balta Doamnei.

2.In satul Curcubeul, exista inregistrate, conform evidentelor legale, un numar de 2 bovine, acestea avand acces liber la pasunat pe islazul din Sat Curcubeul.

3.Drumul de acces aflat pe spatial islazului este cuprins in amenajamentul pastoral, fiind cu libera trecere pentru toti cetatenii comunei.

4.Fotografiile prezentate sunt realizate din “Coasta Curcubeului”, ccea ce face vizibil unele portiuni cu iarba inalta. Aceste portiuni fac parte din spatial de delimitare a drumului si nici decum din islazul propriu zis.

5.Accesul la solariile din spatele liniei forestiere se face din drumul judetean (asfaltat) si nici decum pe drumul pastoral din cadrul islazului.

6.Toate satele din cadrul Comunei Balta Doamnei au propriile lor islazuri cu acces liber al cetatenilor dupa raza satului de provenienta.

7.Familia Cojocaru, si nu Familia Cazacu asa cum a fost eronat specificat in articolul mentionat, detine un contract de inchiriere pe o suprafata de 7ha din suprafata de 50ha a islazului din sat Bara.

8.Contractele de sponsorizare incheiata cu entitatile din cadrul Comnei Balta Doamnei (Biserica Lacul Turcului, Biserica Balta Doamnie, Scoala Balta Doamnei, Asociatia Sportiva Locala- echipa de fotbal) au fost parafate doar de catre Beneficiari si societatea privata Castel Film, Primaria sau oricare din angajatii primariei neavand nici un fel de amestec in aceasta intelegere.

9.Pana la acest moment, la Sectia de Politie de pe raza Comunei Balta Doamnei, nu a fost inregistrata nici o plangere din partea cetatenilor cu privire la ingradirea accesului sub orice forma sau persoana, pe nici unul din islazurile ce apartin Comunei Balta Doamnei.

In concluzie, dat fiind informatiile mentionate mai sus, consideram ca fiind nefondate acuzatiile precum si instigarile la revolta ale cetatenilor, fara a exista motive reale in acest sens.

Pentru orice nelamurire, problema, propunere, cetatenii sunt asteptati la sediul Primariei Balta Doamnei unde vor primi informatiile corecte din partea personalului angajat.

Cu stima si consideratie

Viceprimar cu Atributii de Primar

Matei Cristinel

 

Dispozitie privind delimitarea si numerotarea sectiilor de votare Comuna Balta Doamnei
Dispozitie privind stabilirea locurilor speciale pentru afisaj electoral Comuna Balta Doamnei

Anunt ocupare post vacant inspector

   ziua comunei  

ANUNȚ

REFERITOR LA INCHIRIEREA PRIN LICITAȚIE PUBLICĂ A  UNUI SPAȚIU ÎN SUPRAFAȚĂ DE 50 m.p., APARȚINÂND DOMENIULUI PUBLIC AL COMUNEI BALTA DOAMNEI, DIN INCINTA DISPENSARULUI UMAN LACU TURCULUI, ÎN VEDEREA DESFĂȘURĂRII UNOR SERVICII MEDICALE SPECIALIZATE.

LA LICITATIA ORGANIZATA IN DATA DE 24.07.2015, ORELE 10:00, LA SEDIUL PRIMĂRIEI COMUNEI BALTA DOAMNEI, SAT BALTA DOAMNEI, NR. 243, JUDET PRAHOVA, S-A PREZENTAT UN SINGUR OFERTANT

LICITATIA SE AMANA PENTRU DATA DE 31 IULIE 2015, ORELE 11:00

CEI INTERESAȚI SE MAI POT INSCRIE LA ACEASTA LICITATIE PÂNĂ PE DATA DE 30.07.2015 ORELE 15.00.

RELAȚII LA TELEFON 0244/469.311
LUNI-VINERI 07.00-15.00

Primaria Comunei Balta Doamnei anunta, pentru data de 31.07.2015 ora 10.00, sedinta de Consiliu Local al Comunei Balta Doamnei

Primaria Comunei Balta Doamnei anunta, incepand cu luna iulie 2015, extinderea retelei de gaze si pe Str. Baranesti, Sat Balta Doamnei.


Astazi, 13 iulie 2015, ora 11.00, a avut loc licitatia privind lucrarea                                                 „ Construire centru medical in comuna Balta Doamnei, judet. Prahova”.

PRIMARIA COMUNEI BALTA DOAMNEI SCOATE LA LICITAȚIE PUBLICĂ INCHIRIEREA  UNUI SPAȚIU ÎN SUPRAFAȚĂ DE 50 m.p., APARȚINÂND DOMENIULUI PUBLIC AL COMUNEI BALTA DOAMNEI, DIN INCINTA DISPENSARULUI UMAN LACU TURCULUI, ÎN VEDEREA DESFĂȘURĂRII UNOR SERVICII MEDICALE SPECIALIZATE.

LICITATIA VA AVEA LOC ÎN DATA DE 24.07.2015, ORELE 10:00, LA SEDIUL PRIMĂRIEI COMUNEI BALTA DOAMNEI, SAT BALTA DOAMNEI, NR. 243, JUDET PRAHOVA.
CEI INTERESAȚI SE POT INSCRIE LA ACEASTA LICITATIE PÂNĂ PE DATA DE 23.07.2015 ORELE 15.00.

RELAȚII LA TELEFON 0244/469.311
LUNI-VINERI 07.00-15.00

mesaj Primar Dascalu Vasile

 

In cadrul Programului PHARE 2006 „Schema de investitii pentru sprijinirea initiativelor sectorului public In sectoarele prioritare de mediu”, – Linia de buget RO2006/018 – 147.04.01.04.01, Consiliul Local Balta Doamnei a obtinut finantare pentru realizarea proiectului Infiintarea unei statii de obtinere a compostului din deseuri biodegradabile In comuna Balta Doamnei, judetul Prahova”

Obiectivele generale impuse ale acestui proiectului au fost
– Reducerea cantitatii de deseuri depozitate la rampa ecologica
– Reducerea impactului  asupra mediului produs de  deseurile biodegradabile;
– Cresterea nivelului de educatie si constiinta a cetatenilor referitor la protectia mediului si cresterea nivelului de colectare selectiva a fractiei biodegradabile;
– Oferirea unei solutii pentru procesarea fractiei organice, formarea unei baze de experienta si de cunoastere pentru multiplicarea platformelor de compostare in judet si in Regiune;
– Cresterea capacitatii autoritatilor locale de a co-opera si de a livra servicii de salubritate eficiente

Grupurile tinta au fost populatiile din 6 localitati, aproximativ 28.000 locuitori, in mare parte legumicultori si micii fermieri precum si autoritatile locale.
Beneficiarii finali sunt operatorii depozitelor de deseuri prin scaderea cantitatii de deseuri depuse precum si Primariile si operatorii de rampe ecologice care vor utiliza compostul la acopererirea depozitelor inchise.
Proiectul are ca beneficiar direct Consiliul Local Balta Doamnei cu sprijinul partenerial al Consiliului Judetea Prahova